Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 24 d’octubre del 2013

EUSKAL HERRIA SONA

25 d'octubre del 2013:  Comença l’EH Sona 2013!

Del 25 d’octubre al 5 de desembre, Barcelona acull el festival dels festivals! El certamen que fa un any que esperaves: l’EH SONA! 

El Festival de Música Basca de Barcelona arriba a la setzena edició amb 16 concerts d’aquells que et deixen la boca ben oberta. Amb els grups que esperaves veure a la ciutat i d’altres que frisaràs per descobrir.


Print























L’edició d’enguany aposta per combinar grans espais (com les sales Razzmatazz o Apolo) amb d’altres més petits (com la pròpia Euskal Etxea) o d’altres més populars (com l’Espai Jove Fontana). I com, és habitual en el festival, es combinen els noms d’artistes bascos consolidats entre el públic català (Berri Txarrak, Gatibu, Kepa Junkera o Su Ta Gar) amb d’altres que són força coneguts al País Basc però que els espectadors catalans descobriran en aquesta edició de l’EH Sona 2013.
El cartell d’enguany de l’EH Sona 2013 està encapçalat per el grup que actualment té més força dins i fora les fronteres basques, Berri Txarrak. Però no és, ni de bon tros, l’únic reclam del festival. Ho són Gatibu, Su Ta Gar, Kepa Junkera, però també Sexty Sexers, que faran el primer concert en dos anys a Barcelona després d’una aturada artística. Les propostes llamineres passen també per Korrontzi, pel Xoc de Veus que acollirà l’Espai Jove Fontana o per escoltar els guanyadors del II Concurs EH Sona, els Eskean Kristö. De fet, tots i cadascun dels concerts són un reclam per gaudir de la música basca.
L’EH Sona d’enguany té, a més, tres al·licients que el fan encara més llaminer. D’una banda, els descomptes. Amb la clara voluntat de posar la cultura a l’abast de tothom, l’EH Sona ofereix tota mena de descomptes i ofertes perquè ningú es quedi sense anar de concert (tots els detalls es poden trobar a la pestanya de descomptes de la web del festival www.ehsona.com).
De l’altra, enguany al sentit de l’oïda s’hi suma el del gust i EH Sona oferei la possibilitat de gaudir d’un pintxo i una beguda gratuïts a qualsevol dels restaurants del Grup Sagardide Barcelona. L’única condició és portar una entrada física comprada a la seu de l’Euskal Etxea.
Finalment, el tercer regal d’aquesta edició del festival és l’exposició que l’entitat acollirà durant tot el certamen (del 25 d’octubre al 5 de desembre) basada en el projecte Emarock que pretén posar de manifest que les dones també són protagonistes en el món de la música.
Tota la informació d’EH SONA a:

Twitter: @EHSona2013



http://www.ehsona.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada